Кевин Бейкън

Cop Car” ни се струва бая тъпо заглавие и като нищо щяхме да подминем филма, ако не бяхме видели убийствените мустаци на Кевин Бейкън (единственото по-добро лицево окосмяване тази година принадлежи на Кърт Ръсел от „The Hateful Eight” на Тарантино), които моментално привлякоха вниманието ни.

Филмът разказва за две момчета, които се натъкват на привидно изоставена полицейска кола и решават да се повозят за забавление. Колата обаче съвсем не е изоставена и крие тайна, заради която местният шериф няма да позволи на децата да им се размине току-така.

Според нас трейлърът изглежда доста прилично – създава усещане за качествено ретро-трилърче с елементи от братя Коен (без да правим качествени сравнения) и имаме сериозно намерение да хвърлим едно око на филма в момента, в който ни попадне. За съжаление, най-вероятно няма да е на кино.

Вижте и два плаката и няколко снимки.

Кевин Бейкън

Cop Car - Кевин Бейкън

плакат

плакат

Режисьор на „Cop Car” е Джон Уотс, по сценарий на Уотс и Кристофър Д. Форд. В ролите са Кевин Бейкън, Шей Уигам, Камрин Менхайм, Джеймс Фрийдсън-Джаксън, Хейс Уелфорд и други.

Премиерата е 7 август в избрани киносалони, а на 14 излиза на VOD и Digital HD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *