The Strain

Когато кажем „Гийермо дел Торо”, много неща отстъпват на заден план! Случаят с „The Strain” е подобен – дори вродената неприязън на зрителите към вампирски (ама „истински”, не „здрачно-захарни”) истории отстъпва пред интереса и любопитството, които това име провокира у всеки заклет киноман.

След края на първия сезон, FX са решили, че и през 2015 година ще посветят месеците от юли до септември на странния вирус, който покосява населението в Ню Йорк. Тъй като не искаме да се правим на по-осведомени, отколкото сме (все още не сме чели романите, върху които е базиран сериала), заедно с всички почитатели на този иконичен жанр ще очакваме развоя на събитията във втори сезон.

Предлагаме ви тийзър-трейлър, пълен трейлър, както и един „фичърет” с кратки думи от главните действащи лица в сериала и с много нови и интригуващи кадри.

http://www.youtube.com/watch?v=Am7IeSvlicI

http://www.youtube.com/watch?v=tFXs4jaw7lo

http://www.youtube.com/watch?v=wTdQ5nFYoqA

За всички незапознати – припомняме синопсиса на поредицата:

The Strain” разказва историята на доктор Ефраим Гудуедър, който е ръководител на екип от Центъра за борба с биологични зарази в Ню Йорк. Той и хората му са повикани да разследват мистериозен самолет, кацнал на летище Дж.Ф.Кенеди, който се оказва огнище на мистериозна зараза, вероятно свързана с древен щам на вампиризъм. С разпространението на вируса Еф и екипът му, както и група обикновени нюйоркчани започват война за съдбата на човечеството.

Режисьор на първия (от общо 13-те епизода на първи сезон) беше Гийермо дел Торо – надявахме се да му отдели отново малко от драгоценното си врееме, но „не би”. Той, заедно с Чък Хоугън, продължават да присъстват в надписите като „създатели” на поредицата, но очевидно за вторите 13 серии са ангажирани сценаристи – и режисьори, които могат да посветят изцяло времето и енергията си на сериала. Ролите са разпределени между Кори Стол, Миа Маестро, Кевин Дюранд, Джонатън Хайд, Натали Браун, Джак Кейси, Ричард Самел, Дейвид Брадли и др.

Премиерата на втори сезон на „The Strain” е предвидена за 12 юли 2015 по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Мислих сега лятото да го почвам, него и Константин, който чета няма да има Сезон 2

  2. „Константин“ определено ще го пасувам, но първият сезон на „Заразата“ ми хареса, така че с нетърпение чакам новите епизоди.

  3. аз много се зарибих по Флаш и Ароу, макар да съм Марвел-ист, и докато ги чакам мислих с тези да запълня

  4. Аз до тях не знам кога и дали ще стигна, но „Daredevil“ беше супер.

  5. Константин много евтиничко и без стил го направиха. Прилича по-скоро на Ксена, отколкото на оригиналната идея. 🙂

  6. @UZUMAKI
    Изненадан съм, че ти е харесал първия сезон. Аз много се мъчех да намеря нещо в него, напънах се сериозно за 6-7 серии, ама е толкова мега плосък и малоумен, че просто не мога.