Джейк Сжиленхол

Както е прието да се казва в подобни случаи – now that’s more like it! Може би е заради краткостта, може би е заради факта, че музикалният фон, дело на Еминем, е един (без да се смесват стилове музика като илюстрация на променени житейски обстоятелства, както беше в първия трейлър), може би заради по-динамичния монтаж, но този трейлър на „Southpaw” определено повече ни харесва. Все още нямаме ясна концепция накъде клонят везните – ще се доверим или напротив на Антоан Фукуа, но със сигурност ще уважим Джейк Джиленхол, който определено ни е любимец!

http://www.youtube.com/watch?v=6MujZnVmbVM

Преди четири години, когато Кърт Сътър (създателя на „Sons of Anarchy”) пише сценария за „Southpaw”, Фукуа обмисля да повери главната роля най-известния бял рапър в света. Би било много любопитно как Еминем би се справил със задачата, но в случая той действа на познатата си музикална територия, и преди няколко дни беше пусната „Phenomenal” – новата му песен от саундтрака на филма. В момента никак не се оплакваме от режисьорския избор за главната роля, защото отново ще станем свидетели на метаморфозните способности на Джиленхол, а това ни радва – много!

Предлагаме ви да видите още един телевизионен спот, няколко снимки от филма, както и два плаката, като ние гласуваме за този, в който боксьорът на Джейк е сам – не че имаме нещо против присъствието на Рейчъл Макадамс, просто другият постер излъчва сила, ярост и решителност – или поне така ни се струва…

http://www.youtube.com/watch?v=rDfF6beOVhA

плакат

плакат

Режисьор Антоан Фукуа („Тренировъчен ден”) и номинираният за Оскар Джейк Джиленхол („Лешояда”, „Планината Броукбек”) разказват една история за трагедия, загуба и болезненият път към изкуплението… Били „The Great” Хоуп (Джиленхол) е шампион в полусредна категория (до 69,9 кг), известен като „Левичарят”, който си е изградил нестандартна стратегия – брутална и нападателна, подхранвана от чувството, че нещо не му достига и от отчаяната нужда да притежава обич, пари и слава. С прекрасно семейство, дом и финансова сигурност, Били е на върха – и в живота, и на ринга, докато съпругата му не намира смъртта си в трагичен инцидент и света на боксьора е буквално разрушен. Трудният процес на възстановяване започва с помощта на новия му ментор Тик (Форест Уитакър). Били копнее за изкупление и мечтае да си върне отново обичта на дъщеря си…

Още веднъж, режисьор на „Southpaw” е Антоан Фукуа, а в ролите са Джейк Джиленхол, Форест Уитакър, Рейчъл МакАдамс, Къртис „50 Cent” Джаксън, Рита Ора, Наоми Харис, Виктор Ортис и други.

Премиерата е на 24 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. най-големия бизнес в света в момента (а и за много години напред)
    …този със стероидите …..