Ant Man

С наближаването на премиерата, рекламните материали на „Ant-Man” застрашително нарастват (ще ви спестим хитрите игри на думи) и решихме, че е крайно време да ви представим натрупалите се до този момент, за да не ни смачкат като мравки в крайна сметка (извинете, не се сдържахме).

Преди обаче да обърнем поглед към различните ТВ спотове, плакати и снимки, едно бързо отклонение по тъжната тема, която си мислехме, че сме преживели – напускането на Едгар Райт дни преди началото на снимките. Нямахме намерение да повдигаме въпроса (отново), но все пак искаме да отбележим думите на Джос Удиън, че сценарият на Райт е бил „най-добрият сценарий, който Marvel са имали”. За съжаление, ще си остане неосъществен.

Сега да оставим всичко това настрана и да не забравяме, че „Ant-Man” заслужава шанс дори и без Райт. Започваме с най-новия ТВ спот, в който Скот иска да знае защо просто не извикат Отмъстителите и да се свърши цялата тази драма, а веднага след него са супер кратко промо на 6-минутното IMAX превю, което ще върви с „Джурасик свят” (надяваме се да се появи и онлайн), както и един забавен ТВ спот от миналата седмица.

Ето и последните засега (и доста приятни) плакати, които отново напомнят, че Ant-man е част от вселената на Marvel и макар да няма щит или чук, без проблеми може да се бие до Железния човек, Тор и капитан Америка. До, под, върху – всичко зависи от мащаба и гледната точка.

плакат

плакат

плакат

Сега е време за снимките, които досега не сме представяли, както и за бързо припомняне на официалния синопсис.

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ant-Man костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

Режисьор на „Ant-Man” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Еванджелин Лили, Кори Стол, Майкъл Пеня, Боби Канавали, Джуди Гриър, Джон Слатъри, Джорди Моя и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Е все пак не са ли използвали неговия сценарий, с малко пренаписване от страна на новите сценаристи ?

  2. ех как искам да се получи тоя филм, оптимист съм, само злодея нещо мноу преиграва, ич не ми стои добре тоя пич.

    @Христиан:
    Спомянм си на един комиккон имаше заснета сцена, режисирана от Едгар Райт, която присъства и в трейлъра. Момента в който мравката тича по пищова на костюмара, така че според мен основата ще е същата