Първият сезон на „Daredevil” на Netflix се оказа повече от приятен (което можеше да се очаква, предвид техния „track record” и рекламите, които видяхме преди стартирането му), предлагайки ни прекрасна визия, отлична бойна хореография и най-вече интересни и добре изградени герои – подходът на сценаристите и на Винсънт Д’Онофрио към образа на Кингпин заслужава адмирации.

Определено очакваме завръщането на сериала с интерес и с любопитство следим развитието му. А първата голяма новина, свързана с предстоящия втори сезон, идва благодарение на THRДжон Бернтал („Живите мъртви”, „Вълкът от Уолстрийт”, „Ярост”) е бил избран за ролята на Punisher, един от най-емблематичните (анти)герои на Marvel (чиито кино превъплъщения, въпреки добрия кастинг, за съжаление не са сред най-добрите). Не е ясно обаче дали Франк Касъл (ака Punisher) ще бъде „series regular” или „guest star”.

Ето какво има да каже по темата и шефът на телевизионния отдел на Marvel Джеф Лоуб:

Джон Бернтал внася ненадмината интензивност във всяка роля, която приема, с комбинация от сила, мотивация и уязвимост, с които публиката прави връзка. Появата на Касъл ще доведе до драматични промени в света на Мат Мърдок и вече нищо няма да бъде същото.

Лично ние не сме сред най-големите почитатели на Джон Бернтал – за нас актьорските му способности се изразяват единствено в мъжкарско перчене (с елементи на ГСП) и енергично търкане на ниско обръснатото му кубе, но ще дадем шанс на него и на създателите на сериала. Пък и повечето хора явно са доволни от избора. Дори самият Бернтал сподели снимка, с която изразява благодарността си към многобройните положителни реакции:

Вторият сезон на „Daredevil” ще дебютира през 2016 г., Дъг Петрие и Марко Рамирес поемат ролята на изпълнителни продуценти и шоурънъри на мястото на Стивън С. ДеНайт, който сега работи по продълженията на „Трансформърс”, а в главните роли се завръщат Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж) и Елдън Хенсън (Фоги Нелсън). Има потвърждение и за завръщането на Розарио Доусън (Клеър Темпъл).

Daredevil сезон 2

Daredevil сезон 2 лого

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *