„X-Men: First Class” („Х-Мен: Първа вълна”)

През последните няколко седмици станахме свидетели на безброй клипове и рекламни спотове на „X-Men: First Class” („Х-Мен: Първа вълна”), но честно казано голяма част от тях си бяха скучнички и предвид, че вече сме пускали достатъчно неща за филма, решихме да ги спестим.

Сега обаче, в нета се появи ТВ спот, който няма как да пропуснем, тъй като е изцяло съсредоточен върху екшъна, какъвто вече бяхме започнали да смятаме, че липсва във филма.

(чрез Beyond Hollywood)

Who’s with me?” Не е ли това най-добрият трейлър на филма от началото на рекламната кампания? Вярно, че все мрънкаме за сюжет и герои, ама говорим за „Х-мен”, трябва си и малко екшън, ебаси!

Като допълнение към приятното усещане, което оставя рекламката, идват първите доста положителни коментари на щастливците, успели да гледат филма. Вижте един видео-блог с реакции на колегите от Collider и Slashfilm!

Хвърлете едно око и няколко нови (международни) плаката. Както знаем, това е едно от най-слабите звена на рекламната кампания на филма и тези плакати, макар и да не са трагични (все пак на два от тях има мацки), са доказателство за това.

„X-Men: First Class” („Х-Мен: Първа вълна”)

„X-Men: First Class” („Х-Мен: Първа вълна”)

„X-Men: First Class” („Х-Мен: Първа вълна”)

„X-Men: First Class” („Х-Мен: Първа вълна”)

Режисьор на „X-Men: First Class” е Матю Вон, а звездният актьорски състав включва Майкъл Фасбендър, Джеймс Макавой, Кевин Бейкън, Роуз Бърн, Дженуари Джоунс, Джейсън Флеминг, Никълъс Холт, Лукас Тил, Зоуи Кравиц, Дженифър Лорънс и Оливър Плат.

Българската премиера на филма е 10 юни.

Повече за „X-Men: First Class” можете да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *