Чеви Чейс и Бевърли Ди Анджело

Подобен тип комедии следват принципа на рециклиране по линия на най-малкото съпротивление и (почти) с подръчни средства (познати формули/сценарии/герои) да се извлече максималното от един на пръв поглед първосигнален, „слапстик” сюжет. В случая се залага и на традицията – за онези зрители, които си спомнят Чеви Чейс и Бевърли Ди Анджело с „ваканционните” им приключения от преди 30-ина години, сега е време техният пораснал син и неговото собствено семейство да по-пре-повтори миналото. Вижте как се „разпищолват” в red-band-трейлъра на очаквания летен филм.

Ето и синопсиса:

Следващото поколение Грисуолд е на линия! Във „Vacation” на New Line Cinema Ръсти (Ед Хелмс) и Деби Грисуолд (Кристина Апългейт) поемат със семейството на път към поредната злощастна авантюра. Следвайки стъпките на баща си (Чеви Чейс) и с надежда за „сплотяване на семейството”, порасналия Ръсти изненадва съпругата си и двамата си сина с предложение за пътешествие към любимия семеен парк за забавления – „Walley World”.

По принцип част от нас намират всичко това за забавно, но друга част от има много особено мнение за подобен тип комедии и все още не сме постигнали консенсус.

Vacation” е поверен на дебютантите-режисьори Джонатан Голдстейн и Джон Франсис Дейли, които имат опит като сценаристи на „Шефове гадняри” и „Облачно с кюфтета 2”. В актьорския екип освен Ед Хелмс и Кристина Апългейт са още Лесли Ман като Одри, сестрата на Ръсти, съблазнително-прекрасния (и предизвикателно-изложен на показ) Крис Хемсурт като дразнещо-проспериращия зет на Ръсти, Скайлър Гисондо и Стийл Стибинс, които са в ролите на синовете на Ръсти, както и Чеви Чейс и Бевърли Ди Анджело – те отново влизат в познатите персонажи на Кларк и Елън Грисуолд от комедийната поредица на National Lampoon „Vacation” от 80-90-те години.

Новият филм „Vacation” ще се появи на кино на 31 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *