След повече от 15 години опити, промени и предаване на щафетата от едно известно име към следващото, направо не можем да повярваме, че „The Secret Life of Walter Mitty” не само има режисьор и главен актьор (все Бен Стилър), но и премиерна дата. А с нейното наближаване вече виждаме и кадри от филма, вероятно като подготовка за първия трейлър, чието време също наближава.

А ако вече сте забравили за какво става дума, сюжетът най-общо проследява фантазиите на редактор в списания „Life”, който никога не успява да се защити в действителния живот и затова предпочита да живее във въображението си, където е съвсем друг, самоуверен и кадърен мъж. Не сме сигурни дали този кадър е от действителността, но май не изглежда достатъчно „самоуверено”, за да е част от фантазията.

„Walter Mitty” на Стилър

Бен Стилър, когото виждаме и на горната снимка, за първи път се заинтересувал от проекта преди около 8 години, но тогава преценил, че сценарият не е достатъчно добър. След преработката на Стив Конрад (който премахнал злодея и се съсредоточил повече върху вътрешния живот на Мити) Стилър преценил, че историята вече е „съвременна и адекватна” и твърди, че така „се превръща в детективска история и в края на филма героят е по-близък до същността си”.

Ето тук можете да си припомните и най-първия ни (не съвсем официален) поглед към сериозно състарения Бен Стилър и придружаващата го Кристен Уиг, които видяхме в средата на миналата година.

Режисьор на „The Secret Life of Walter Mitty” е Бен Стилър, който изпълнява и главната роля, а сред останалите актьори са Адам Скот, Кристен Уиг, Шърли Маклейн, Шон Пен, Патън Осуалт, Катрин Хан и др.

Премиерата на филма е 25 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *