Майкъл Фасбендър в ролята на Джобс.

Universal и Legendary Pictures представиха първия тийзър трейлър на сериозно очаквания високопрофилен биографичен филм за Стив Джобс, който след множество проблеми и творчески ротации най-накрая придоби форма под вещото ръководство на режисьора Дани Бойл, сценариста Арън Соркин и Майкъл Фасбендър, който влиза в ролята на Джобс.

Steve Jobs” е създаден по биографията на Джобс написана от Уолтър Айзъксън и ще се фокусира върху задкулисните събития около три важни момента от живота на гения: пускането на пазара на първия Mac, на NeXT, който е представен след отстраняването му от Apple и дебюта на революционния iPod.

Този тийзър ни звучи и изглежда по-скоро като фенмейд видео за Стив Джобс, монтирано в стила на първия трейлър на „Социалната мрежа”, отколкото като нещо официално. Предвид сценарното присъствие на Арън Соркин, можеше да се очаква известна прилика с рекламите на филма (а и със самия филм) на Дейвид Финчър, но заради големия и неповторим Дани Бойл очаквахме да видим нещо различно. Също така, Майкъл Фасбендър изглежда чудесно в ролята, но нещо не ни звучи. Осъзнаваме, че това вероятно си е само наш проблем, но е истина.

Все пак сме огромни оптимисти по отношение на този проект – нямаме почти никакви притеснения – и оставаме в очакване на пълен трейлър, който да ни разкрие повече.

Сет Роугън

Кейт Уинслет

Джеф Даниълс

Режисьор на „Steve Jobs” е Дани Бойл, а сценарият е дело на Арън Соркин. В ролите са Майкъл Фсбендър, Кейт Уинслет, Сет Роугън, Джеф Даниълс, Майкъл Стълбарг и други.

Премиерата е 13 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Звучи – като Oscar bait 🙂

    Майтапът настрана, почти сигурно филмът ще бъде доста добър.