The Neon Demon

Снимките на очаквания с доста голям интерес хорър-трилър на Николас Виндинг РефнThe Neon Demon” все още не са приключили, но в момента в Кан Gaumont и Wild Bunch уреждат бъдещата му дистрибуция и покрай това, получаваме първия официален поглед към филма, който идва под формата на две снимки.

The Neon Demon” е вдъхновен от историята на „Кървавата графиня” Ержебет Батори, известна като жената, извършила най-много убийства в историята (според някои източници броят на жертвите ѝ надхвърля 650, но доста хора оспорват това число) – легендите са, че тя е взимала вани в кръвта на девствени момичета, за да запази младостта си. Филмът разказва за изгряващия модел Джеси, която се мести в Лос Анджелис, където нейната младост и жизненост стават обект на низки страсти от страна на група обсебени от красотата жени, които ще направят абсолютно всичко, за да се докопат до това, което притежава тя.

В главната роля е Ел Фанинг и точно нея виждаме на снимките от филма. Първата е стандартна – класически Рефн с неоновото осветление и т.н. (което в случая си отговаря и на заглавието), а втората е задкулисна, но точно тя загатва за кървавите измерения на историята. Вижте.

Ел Фанинг

Николас Виндинг Рефн

Честно казано, нямаме търпение. Ние сме едни от малкото хора, които се изкефиха максимално на „Only God Forgives”, а очакваме този да ни зарадва още повече. Надяваме се скоро да видим трейлър.

Режисьор на „The Neon Demon” е Николас Виндинг Рефн, който е и съсценарист наравно с Мери Лоус. В ролите са Ел Фанинг, Киану Рийвс, Кристина Хендрикс, Аби Лий, Джена Малоун, Бела Хийткоут, Алесандро Нивола, Дезмънд Харингтън и други.

Премиерата се очаква през 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments