Bebop & Rocksteady

Не сме  съвсем сигурни защо толкова често отразяваме новините за втората част на „Костенурките нинджа“, която се снима в момента. Може би носталгията ни е прекалено силна… или просто тъпата ни упоритост се дължи на бледата надежда, че проектът  може и да не се окаже чак такава трагедия. Имаме що-годе положителни индикации – филмът на Дейв Грийн ще е препълнен с любими образи (не само сред героите, но и сред злодеите).

Имбецилните инструменти на злото Bebop (Гари Антъни Уилямс) и Rocksteady (Стивън „Sheamus“ Фарели) се присъединиха към Karai (Британи Ишибаши) и The Shredder (Брайън Тий, за включването на когото ви информирахме наскоро). Из интернет вече има доста фотографии от снимачната площадка, но ще ви ги спестим, тъй като предпочитаме да отразяваме основно официални материали. При всички случаи, ако ви е любопитно, можете да ударите един Google и да видите за какво иде реч.

Все пак ще обърнем внимание на една папарашка поредица от снимки:

Меган Фокс

…които споделяме не само заради апетитния задник на Меган Фокс, но и заради лелката, която се мярка в близост до нея – това е Джудит Хоуг, която през 1990 г. изигра ролята на репортера Ейприл О‘Нийл в първата игрална адаптация, базирана върху комикса „Teenage Mutant Ninja Turtles“ на Кевин Ийстман и Питър Леърд. Смятаме, че това е готино намигване към феновете на поредицата. Още по-готино обаче е да зяпаме (задните части на) Фокс, която е далеч по-секси версия на О‘Нийл… пък и може да се окаже единственото сносно за гледане нещо в продължението на „Костенурките нинджа“ (особено като вземем предвид зловещия детайл, че към екипа се е присъединил и непоносимо смотаният Тайлър Пери – в ролята на учения Бакстър Стокман).

Удивително е как започнахме този текст с позитивна нагласа, а към края го ударихме на песимизъм… Догодина ще разберем кое от двете е било по-смисленото.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. брех тая мома, след две чавета, задника й все още връща от път…
    И мен ме бори носталгията, ама въпреки, че деЦтвото ми е белязано от тия костенурки, Кейси Джоунс грам не го помня, но пък като фен на Ароу и Стивън Амнел се надявам да се получи

  2. Аз видях и снимката на новия Шрьодер.Този път изглежда като баш си нинджа,без робо-костюма 🙂