Андреа Райсбъроу и Джак Хюстън

Кой ли не беше спряган за римейка на „The Crow” – имена идваха и си отиваха през годините и честно, вече не сме сигурни дали проектът въобще ще бъде реализиран. Последната „комбинация” е между режисьора Корин Харди („The Hallow”) и Джак Хюстън („Boardwalk Empire”). Като по чудо Relativity Studios са се задвижили и уж ще се действа по бъдещия филм, даже в момента преговарят с Андреа Райсбъроу, която евентуално ще се включи в ролята на злодейка.

Очаква се чаровната британка да влезе във филма като шефката на мафията на име „Top Dollar”. Нейните копои убиват Ерик Дрейвън (Хюстън) и гаджето му Шели (Джесика Браун Финдли), а както знаем, Ерик се „въздига от мъртвите”, за да търси отмъщение. В оригиналния комиикс на Джеймс О’Бар всъщност Top Dollar е дилър на ниско ниво, издигнат в мафиотски шеф в адаптацията на Алекс Прояс от 1994 година, където в тази роля беше Майкъл Уинкът. В телевизионната поредица „The Crow: Stairway to Heaven” от 1998 същият герой беше изигран от Джон Пайпър-Фъргюсън.

Любопитно е, че последната преработка на сценария е дело на Клеър Уилсън, като стремежът е да бъде максимално близо до оригиналния комикс, а самият О’Бар влиза в ролята на консултант. След като братя Уайнстийн са се впрегнали като изпълнителни продуценти на бъдещия нов „The Crow”, вероятно нещата може би ще бъдат доведени до (някакъв) финал – очакванията ни към филма са смесени с голяма доза скептицизъм. Да видим…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. И една хубава суртин в Холивуд си казаха – време е да развалим и „Гарванът“…