Ето, че вече са ясни подробностите около сбирката, която организираме по случай петия ни рожден ден. „The 5th Annual Operation Kino Meeting” ще се състои на 17 април (петък) от 19:30 в клуб Trip Ten (бившето „Радио кафе”) с адрес бул. „България” №2, под Моста на влюбените до НДК. За повече подробности посетете фейсбук страницата на заведението или вижте картата по-долу.

Както всяка година досега, абсолютно всички, които четете тези редове, сте поканени, без значение дали посещавате сайта редовно или това е първият ви път. Поканени са и тези, които никога не са ни чели, но имат приятели (или приятели на приятели), които го правят, и имат желание да поспорят за филми и да се позабавляват. Тоест, не ни питайте „можем ли да доведем „еди-кой-си”, а направо идвайте!

Дрескод няма, но както винаги, филмовите тениски и аксесоари са добре дошли – най-малкото помагат да се разпознаваме.

И още нещо: тази година, наред с традиционната торта ще има и други изненади, така че ще ви очакваме!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Живи и здрави да сте и още дълго време да ни радвате със стойностните си ревюта! Аз предлагам такива събирания да се правят малко по-честичко, с повод и без повод 🙂 Жалко, че тази седмица няма да съм в София, за да се запознае лично.