Алесандро Нивола

Оказа се, че кастингът на доста очаквания от нас хорър-трилър на Николас Виндинг РефнThe Neon Demon“ не е приключил съвсем, въпреки че снимките му текат вече няколко дни. Сега към актьорския екип, включващ Ел Фанинг, Киану Рийвс, Кристина Хендрикс, Аби Лий, Джена Малоун и Бела Хийткоут, се присъединява и Алесандро Нивола.

Deadline съобщават, че Нивола ще влезе в една от главните роли – на импресарио, чиято муза е героинята на Ел Фанинг, изгряващият модел Джеси. Тя се мести в Лос Анджелис, където нейната младост и жизненост стават обект на низки страсти от страна на група обсебени от красотата жени, които ще направят абсолютно всичко, за да се докопат до това, което притежава.

Не бихме казали, че Алесандро Нивола е един от най-любимите ни актьори, но по принцип го харесваме и го намираме за интересен, и според нас специфичното му излъчване ще се впише чудесно в естетиката на Рефн. Освен разбира се, ако датският режисьор не смени рязко курса и не ни предложи нещо, което не сме виждали досега. И така да е, сигурни сме, че крайният резултат ще бъде на висота.

Последно, ето един цитат от Рефн по адрес на филма:

Очаквам с нетърпение одисеята, на която ще се отправя с всичките тези прекрасни актриси (и няколко мъже) отвъд The Neon Demon, където всичко, което виждам, е как покварените умират млади.

Наравно с Николас Виндинг Рефн, съсценарист на филма е Мери Лоус. Оператор е Филип льо Сурд („Великият майстор”, „Добра година”), а монтажът и музиката са дело на честите партньори на Рефн, Матю Нюман и Клиф Мартинес. Продуценти са Рефн и Лене Борглум. Премиерата на „The Neon Demon“ се очаква през 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *