Deadpool

„Deadpool” е герой, за когото обичаме да говорим, и филм, за който обичаме да пишем. Около 10 години филмът бе в будна кома или както често се нарича „development hell”. Първоначално Дейвид Гойър бе нает за режисьор, после за кратко се завъртя името на Робърт Родригес, но в крайна сметка филмът за устатия наемен убиец е в ръцете на Тим Милър (интрото на „Мъжете, които мразеха жените”), а сценарият е на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland”).

По повод започналите снимки звездата на филма Райън Рейнолдс обясни защо героят е толкова вълнуващ за него:

„Защото е необичаен. Разбирате защо имаше толкова несигурност, преди филмът да потръгне, нали? Защото е труден персонаж за големия екран. Той е герой, който знае, че е във филм, знае, че чупи четвъртата стена (говори директно със зрителя/ читателя). Дедпул прави неща, които никой друг в Х-Мен вселената не може. Предизвикателство е да проработи на големия екран. А ние нямаме висок бюджет като другите филми за Х-мен. В света на супергероите, това си е независимо кино!”

Рейнолдс използва Туитър, за да публикува и първи поглед от снимачната площадка, който  включва официалното лого на филма:

Deadpool

На въпроса дали филмът ще получи (задължителното!) ограничение 18+ Райън коментира:

„Дебатите продължават с пълна сила. Ще видим”.

За финал, ето един поглед върху костюма или поне маската, която ще видим във филма:

маска

Освен Райън Рейнолдс, в актьорския състав са Джина Карано, Морена Бакарин, Т. Дж. Милър, Ед Скрайн и други.

Deadpool” излиза по кината на 12 февруари 2016г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. имаше една история, че в един от комиксите питали Уейд „как изглеждаш под маската“ и той отговорил „нещо средно между Райън Рейнълдс и шарпей“ не знам дали е вярно.