Само преди няколко дни, когато видяхме една „чудовищна” снимка от „Джон Картър” („John Carter” известен още като „John Carter of Mars”), изразихме изненадата си от това, че премиерата едва ли не вече е тук, а все още не сме видели нищо съществено като реклама.

В тази връзка беше логично да предположим, че ако от „Disney” искат да си „продадат” филма, тази снимка ще сложи началото на едно по-масирано рекламно присъствие (нещо, което трябваше да се случи далеч по-рано, предвид естеството на историята), но честно казано не очаквахме следващото нещо, което ще видим да бъдат отново снимки. Плакат, трейлър, ТВ спот, да, но снимки? Вярно е, че не сме специалисти по рекламни стратегии и от „Disney” си знаят най-добре, но…

Разбира се, възможно е в момента, в който четете това, вече да има нов трейлър и ние да не сме стигнали до него, но това не променя нищо от изложеното по-горе.

John Carter” е екранизация по поредицата фантастични приключенски романи на Едгар Райс Бъроус за Марс (в основата на филма е първият роман „Принцесата на Марс”) и разказва историята на бившия военен капитан Джон Картър (Тейлър Кич), който необяснимо е транспортиран до Марс, където пряко волята си е въвлечен в сериозен местен конфликт, включващ Тарс Таркас (Уилям Дефо) и пленителната принцеса Дежа Торис (Лин Колинс). В един свят на прага на разрухата, Картър преоткрива своята човечност и разбира, че животът на планетата лежи в неговите ръце.

Режисьор на филма е Андрю Стантън („Търсенето на Немо”, „УОЛ.И”), който прави игралния си дебют, а в ролите ще видим Тейлър Кич, Лин Колинс, Саманта Мортън, Марк Стронг, Кирън Хайндс, Доминик Уест, Джеймс Пюрфой, Поли Уокър, Томас Хейдън Чърч и Уилям Дефо.

Световната премиера е 9 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Абе ще видим.
    Вчера както си сърфирах по каналите да намеря нещо интересно за гледане и на един от българските канали попаднах на реклама на един сериал, Пповелителят на зверовете.
    Който не го е чувал ще кажа че това е една типична телевизионна евтинийка за един който разговаря с животните, риаш ли. 🙂
    Още от като видях тъйзъра главния герой много ми напомняше на някого като външен вид но все не можех да се сетя.И сега като видях тези снимки първото нещо за което се сетих беше повелителя.Казвам това защото за филм който струва 300 милиона(поне така каза Дринов) главният герой ми изглежда доста евтин!
    Абе ще видим!!!!
    Ако може да попитам това добиче на снимка номер 5 какво се води по документи? 🙂

  2. Е, айде сега, не изглежда чак толкова евтин като за „Повелителят на зверовете“. 🙂 🙂
    Бюджетната цифра не съм си я измислил аз, а я видях (IMDB дават 250 млн.).

    А на снимка номер 5 е кучето Балкан. 🙂 🙂 🙂