Mad MAx

Добри новини от постапокалиптичния фронт на „Mad Max: Fury Road”. Дългоочакваното завръщане на режисьора Джордж Милър към вселената на Лудия Макс бе удостоено от MPAA с жадуваната от всички (истински) фенове категория „R” за „intense sequences of violence throughout, and for disturbing images”.

Честно казано, не сме изненадани от решението на MPAA, защото още на ниво трейлъри нещата изглеждат доста „graphic”, и си отдъхваме с облекчение, защото като нищо от студиото можеше да решат да резнат тук-там в името на по-големите финансови постъпления.

И като казахме трейлъри, в момента в нета циркулира една японска реклама, абсолютно същата като тази, която видяхме преди един месец (единствената разлика, която откриваме ние, е в самия край и се отнася до някакво, несвързано с кадри от филма графично съобщение, което не разбираме), но въпреки това ви я представяме – за всеки случай, ако сме проспали нещо, пък и да си я припомните. Заедно с нея ви предлагаме и трейлъра на играта.

Като допълнение, ето и една нова порция фенмейд постери, която също като предишната галерия, съдържа няколко наистина отлични плаката. Вижте ги.

плакат

Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си вследствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” (а.к.а. „Лудия Макс 4”) е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *