Crime is such a trippy thing!

Една година след като пуснахме последната си новина за подготвяната от Чарлс Матау (син на легендарния Уолтър Матау) екранизация на романа на Елмър Ленърд „Freaky Deaky”, в която видяхме няколко снимки от филма, отново е време да хвърлим едно око към него с първия официален трейлър и един нов постер.

Въпреки че излиза директно на DVD и изглежда като сериозна евтиния, филмът получи няколко добри отзива и ние не сме загубили надежда, че ще видим нещо интересно, отвъд любопитния актьорски състав. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=hVjKJzLQgzw

Ето и споменатия плакат, заедно с официалния синопсис на филма

Freaky Deaky - плакат

Крис Манковски е сержант в детройтската полиция, който наскоро е прехвърлен в отдела за сексуални престъпления; Уди Рикс е алкохолик с много влияние в града; Донъл Луис е бивш член на „Черните пантери”, шофьор на Уди и измамник, а Робин Абър и Скип Гибс са двойка бивши бомбаджии, които се надяват много скоро да станат милионери… Всички тези герои се сблъскват покрай един от случаите на Крис, който е отстранен от работа, но разбира се, продължава обърканото си разследване.

Режисьор на „Freaky Deaky” е Чарлс Матау, а в ролите ще видим Били Бърк, Крисчън Слейтър, Майкъл Джей Уайт, Криспин Глоувър, Роджър Барт, Бриан Ракано, Сабина Гадеки,Том Арнолд, Бил Дюк, и др.

Филмът дебютира на DVD днес, 26 февруари, а по торентите се намира вече от няколко дни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Който иска да го зяпа да си го изтегли и да го гледа от 4Д ИМАКС Замунда 😉