Бързи и яростни 7

Честно казано, нямахме намерение да отделяме повече внимание на „летящата” рекламна кампания на „Бързи и яростни 7” – това, което видяхме, ни е напълно достатъчно, но съвсем случайно попаднахме на едно изключително любопитно видео зад кулисите, което е посветено на сцената със „скачащите” от самолета автомобили, и решихме да ви го представим.

И понеже така и така пускаме новина, „засилваме” ви и няколко от пропуснатите реклами, сред които един нов международен трейлър, няколко телевизионни спота и един плакат, чиито акцент е същата сцена, която ще видите в задкулисното видео. Започваме с него, но преди това вижте самата сцена:

Ето как е направена:

Радваме се, когато подобни „фантастики” са направени максимално реалистично – това със сигурност повишава положителното ни отношение към който и да е филм. Между другото, „Бързи и яростни 7” беше показан на SWSX и отзивите са предимно положителни.

Продължаваме с международния трейлър и няколко ТВ спота.

Международен трейлър

ТВ спотове

И последно, ето и споменатия по-горе плакат, с който правим своеобразен тематичен пълен кръг.

плакат

Режисьор на „Бързи и яростни 7” („Furious 7”) е Джеймс Уан („Убийствен пъзел”, „Insidous”, „Заклинанието”), а в ролите са Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Дуейн „Скалата” Джонсън, Джейсън Стейтъм, Кърт Ръсел, Тайрийз Гибсън, Джимон Хонсу, Лукас Блек, Джон Бродертън, Крис „Ludacris” Бриджес, Елза Патаки, Натали Еманюел, Тони Джа и други.

Премиерата е 10 април 2015 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments