Wayward Pines

Вече достатъчно сме писали за продуцирания от М. Найт Шамалан 10-епизоден мини-сериал „Wayward Pines” и за надеждите ни, свързани с него, затова направо по същество. Fox представиха нов трейлър, който реално е съкратена версия на предишния, но си заслужава, тъй като (поне според нас) новият монтаж и времетраенето му го правят по-ефективен в „продажбата” на сериала.

Наравно с това ви предлагаме да видите и две задкулисни видеа, в които Терънс Хауърд и самият М. Найт Шамалан разкриват подробности, съответно за героя на Хауърд (шериф Арнолд Поуп) и за сюжета и естеството на сериала, както и какво можем да очакваме като цяло.

Wayward Pines” е създаден от Чад Ходж, по книгите на Блейк Крауч, и разказва за специален агент (Мат Дилън), който пристига в провинциално градче в Айдахо, за да разследва изчезването на двама други агенти. Веднъж попаднал сред местните и постепенно приближавайки се към истината, главният герой разбира, че „не всичко е такова, каквото изглежда” и започва да подозира, че няма да си тръгне от градчето… жив.

Трейлър

http://www.youtube.com/watch?v=8p9zpl4ncYU

Зад кулисите

http://www.youtube.com/watch?v=7dSy-Z9sVEg

http://www.youtube.com/watch?v=dRYihtzEul4

В добавка, вижте и няколко страхотни постера дело на нашия приятел Живко Петров.

плакат

плакат

Извън М. Найт Шамалан, сред режисьорите, ангажирани за първия сезон на сериала, са Зал Батманглидж („The East”), Тим Хънтър („Туин Пийкс”, „Mad Men”), Нимрод Антал („Контрол”, „Хищниците”), Джеймс Фоли („Fear”, „House of Cards”), Стийв Шил („Dexter”, „Deadwood”), Шарлот Сийлинг („The Killing”) и Джеф Т. Томас („Without a Trace”). В ролите са Мат Дилън, Мелиса Лио, Сара Джефри, Терънс Хауърд, Карла Гуджино, Джулиет Луис, Шанин Сосамон, Тоби Джоунс и други.

Българската премиера на „Уейуърд пайнс“ (едновременно със световната) е на 14 май 2015 по Fox.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *