Робот

От края на януари и Super Bowl спота насам не сме виждали никакви сериозни ъпдейти от фронта на „Terminator Genisys” и затова решихме да отразим най-новите снимки от филма, представени от списание Empire, и така да разръчкаме малко позавехналата с времето „раничка”, причинена от ужасно изглеждащите трейлъри и всякакви други реклами до момента.

Снимките предлагат първия ни поглед към героя на носителя на „Оскар” Дж. К. Симънс (ама колко добре звучи само), описван като алкохолизирал се детектив, който следи странния случай на Сара Конър в продължение на три десетилетия; поглед към самата Конър като дете, прегърната от Терминатора, който я отглежда; както и по-добър и ясен поглед към възрастния Терминатор. Вижте.

Емиля Кларк

Арнолд Шварцнегер

Симънс

Режисьор на „Terminator Genisys” е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун (Т-1000), Дж. К. Симънс и други.

Премиерата е 1 юли 2015.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Къдравият пришълец би бил plausible, ако действието се развиваше на Kashyyyk.

  2. @UZUMAKI мълчи там че Disney готвят вълна от SW spin-off-ове и нищо чудно да вземат да харесат идеята ти 😀