Terminator Genisys

Въпреки че бяхме подготвени от доста лошите снимкови промо-материали, първият трейлър на „Terminator Genisys” ни разочарова толкова много, че чак ни заболя. И причината не беше, че филмът вкарва съществени промени в изградения от Джеймс Камерън „канон” и „таймлайн” на събитията (това ни е най-малкият проблем и дори не ни останаха сили да го коментираме), а чисто и просто, изглеждаше ужасно – евтино и с дървени изпълнения.

Благодарение на това, в момента очакванията ни към филма са с отрицателен знак. От една страна това е добре, защото оттук насетне може да се върви само нагоре, но от друга, всяко нещо, което ни хареса дори минимално – какъвто беше случая с Т-1000, за който смятаме, че ще е як в изпълнението на И Бьонг Хун – веднага се поставя в контекста на цялостната трагедия и просто не можем да го видим като истински плюс.

Същото е и с новата Super Bowl реклама, която дебютира няколко дни преди самото събитие – има известно подобрение спрямо първия трейлър, но като цяло…

http://www.youtube.com/watch?v=N4zhBQfqVCc

Само терминаторът на горната снимка успя да ни изкара от пълната ни незаинтересованост, дотолкова, че да се зачудим това някакъв нов модел ли ще да е или е Т-1000, който има някакви ъпгрейди.

Вижте и един плакат на Бат Арни, украсен с иконичното и вече доста досадно I’ll be back”.

плакат

Режисьор на „Terminator Genisys” е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун (Т-1000), Дж. К. Симънс и други.

Премиерата е 1 юли 2015.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Терминатор

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments