Гари Рос

Когато миналата година писахме за „The Free State Оf Jones“, написан и режисиран от Гари Рос („Игрите на глада“), проектът беше в прекалено начална фаза. Сега обаче, близо месец след началото на снимките, можем да предложим и първи поглед към визията на Матю Маконъхи в ролята на необикновената историческа личност Нютън Найт – войник от Мисисипи, който дезертира от армията на Конфедерацията и заедно с други свободомислещи провъзгласява съществуването на свой собствен свободен щат.

Ето го и първият официален кадър от историческата драма:

Матю Маконъхи

Освен Маконъхи, актьорският екип включва Шон Бриджърс, Кери Ръсел, Махершала Али, Брад Картър, Гугу Мбата-Роу и Кристофър Бери. Струва ни се, че филмът ще се окаже не само емоционално наситен, но и интензивен като действие, а и материалът, залегнал в основата „The Free State Оf Jones“, е с потенциал за сериозни „Оскар“-и, друг е въпросът доколко Рос ще успее да го обработи така, че резултатът да е наистина добър.

При всички случаи му стискаме палци – ако успее, ще спечелят не само продуцентите, но и зрителите, а дали ще успее ще научим на 11 март следващата година, за когато е предвидена премиерата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *