Кейт Ъптън

Уилям Х. Мейси, когото сме гледали във филми като „Фарго“ и „Джурасик парк III“, е готов да започне работа по втория си режисьорски проект, след като миналата година реализира независимата драма „Rudderless“. Заглавието е „The Layover“ и е „road trip“/секс комедия. Главните роли са поверени на Кейт Ъптън и Леа Мишел – според сценария те ще бъдат дългогодишни приятелки, които решават да загърбят проблемите си и да си позволят разпускаща почивка. Лоши метеорологични условия обаче са причина за непредвидено отклонение на полета им и по време на временния им, но проточващ се престой в Сейнт Луис двете започват ожесточено да си съперничат за сърцето на един и същ мъж.

Сценаристи на „The Layover“ са Дейвид Хорнсби и Ланс Крал, а продуценти са Кийт Кярвал и Аарон Л. Гилбърт, които вече са работили с Мейси и открито заявиха, че с удоволствие и нетърпение отново ще си сътрудничат с него. Самият Мейси пък не пести хвалбите си по адрес на своите звезди:

„В момента, в който се срещнах с Кейт и Леа, филмът ми се изясни в главата. Те са уникални, амбициозни и забавни от-до. Очаквам работата с тях да е удоволствие.“

Мишел е популярна покрай сериалите „Glee“ и „Scream Queens“, a Ъптън е супермодел и мокър сън, влудяващ интернет потребителите от години, макар че напоследък има спорадични опити и в киното (няма да ги споменаваме, тъй като се броят на пръсти и са все ужасни).

Честно казано, и към двете нямаме очаквания да ни изненадат актьорски, но нямаме проблем да си ги представим в „The Layover“ – особено, ако подходът му е ироничен и свеж, със симпатични фабулни хрумки и тук-таме издайническа плът. Освен това, малка роля ще има и за Патриша Кокс, която (заедно с Джейсън Клот) е изпълнителен продуцент. Кокс по идентичен начин си разпредели задълженията и по линия на „Rudderless“, така че знае какво прави и не я мислим особено. Даже никак. Всъщност… нямаме идея коя, по дяволите, е тя.

За „The Layover“ вече има обявен световен дистрибутор: WME Global. Все още обаче няма обявена премиерна дата. Добрата новина е, че можете да гледате апетитната Кейт и без да се снима във филми:

Кейт

Кейт

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *