Къде е Уолдо?

До премиерата на Джурасик свят” на Колин Тревъроу ни делят цели три месеца, но както споменахме и миналия път, в сравнение с 15-те години, през които ни се изчака чакалото за нова част от поредицата, това е направо нищо. А освен това, рекламната кампания на филма е доста интересна, поддържа ентусиазма ни висок и съвсем не ни се налага да скучаем.

Най-новото вълнуващо допълнение е пълният списък с динозаврите, които (в голяма или по-малка степен) ще можем да видим в „Джурасик свят”. Ние ви представяме всеки един от тях със снимка и името му, а ако искате повече подробности, като физически характеристики, хабитат, хранителна диета и т.н., може да посетите официалния сайт на филма.

Преди да разгледате снимките ви предлагаме да хвърлите едно око и на най-новото видео от viral кампанията на филма, която вече сме ви представяли, което представлява рекламно клипче на The Hammond Creation Lab – лабораторията, отговорна за създаването на динозаврите.

http://www.youtube.com/watch?v=qp8B4pdl-6g

Ето и динозаврите:

Ankylosaurus
Ankylosaurus

Apatosaurus
Apatosaurus

Baryonyx
Baryonyx

Dimorphodon
Dimorphodon

Edmontosaurus
Edmontosaurus

Gallimimus
Gallimimus

Metriacanthosaurus
Metriacanthosaurus

Microceratus
Microceratus

Mosasaurus
Mosasaurus

Pteranodon
Pteranodon

Stegosaurus
Stegosaurus

Suchomimus
Suchomimus

Triceratops
Triceratops

Tyrannosaurus Rex
Tyrannosaurus Rex

Indominus Rex
Indominus Rex

Предстои разкриването на още три динозавъра, които познаваме доста добре: Pachycephalosaurus („Отец Тък”), Parasaurolophus („Елвис”) и емблематичния Velociraptor.

22 години след събитията в първия филм, на Исла Нублар се намира напълно функциониращият парк „Джурасик свят” – напълно реализираната мечта на Джон Хамънд. След като паркът функционира няколко години, броят на посетителите започва да намалява и за да се възобнови позагубеният интерес, е открита нова атракция, която става причина за нова ужасяваща катастрофа.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

Повече подробности за сюжета и за филма като цяло може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *