Преди два дни видяхме кориците на предстоящия брой на „Empire”, посветен на 24-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд „Spectre”, и точно както очаквахме, онлайн се появяват част от снимките и допълнителната информация, представени в списанието. А като допълнение получаваме и един видео-блог, в който режисьорът Сам Мендес споделя какво го е привлякло към проекта.

Започваме с първия ни официален поглед към един от злодеите – Мистър Хинкс, изигран от Дейв Батиста, който споделя, че героят му ще бъде badass, но и доста интелигентен, добре облечен и с добри маниери: „Не съм тук просто да се бия с хора. Той има чувство за хумор и определено знае какво е метафора”.

Веднага след това е задкулисна снимка, на която виждаме Леа Сейду като доктор Маделин Суон. Сейду споделя, че не се чувства като типичното Бонд-момиче: „Не мисля, че съм стереотипното Бонд-момиче. Чувствам се доста различна. Не може да си „О, Джеймс”. Трябва да намериш нещо друго. Тя не е боец, а доктор. Бори се по друг начин.

Дейв Батиста

Сам Мендец и Леа Сейду

Даниъл Крейг, Дейв Батиста и Леа Сейду

Ако искате, може да си припомните първото задкулисно видео от филма със Сейду и Батиста, в което се описва една от най-впечатляващите екшън локации. Ако ли не, ето направо споменатото по-горе видео, в което Сам Мендес споделя какво го е накарало да се завърне към Бонд.

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Spectre” е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниъл Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Къниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис и Рейф Файнс.

Премиерата е 6 ноември 2015, а по традиция британците (а вероятно и ние) ще го видят седмица по-рано – на 23 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *