Днес ни е добър ден. След като видяхме няколко секунди от „High Life” на Клер Дени, получаваме и още една реклама на проект, който очакваме с голямо нетърпение – сериалът „Малката барабанчица“ („The Little Drummer Girl“) на любимия ни Парк Чан-Уук (Чан-Ук Пак), екранизация на известния едноименен роман на Джон льо Каре. И този път не става дума само за няколко секунди, а за далеч по-качествен и разкриващ тийзър.

Действието на „Малката барабанчица“ се развива в края на 70-те и разказва историята на американската актриса Чарли, която на почивка в Гърция завързва любовна връзка с мистериозен непознат, чиито намерения обаче се далеч от романтични. Мъжът се нарича Бекър и е израелски агент, който я оплита в сложен план с изключително високи залози, оркестриран от носещия тежко бреме на плещите си майстор шпионин Курц. Чарли трябва да изиграе приятелка на брата на атентатор, убил израелски дипломат и неговото семейство, за да може той да бъде подмамен и ликвидиран. Чарли не знае докъде трябва да стигне в своето превъплъщение и доколко трябва да се откаже от себе си.

Припомняме, че в главните роли влизат Флорънс Пю (Чарли), Александър Скарсгард (Бекър) и Майкъл Шанън (Курц). Вече сме виждали как ще изглеждат в ролите, но сега е време да ги видим и в действие.

Изглежда чудесно, макар и да не сме „уау“. Но и по никакъв начин интересът ни към „Малката барабанчица“ не може да намалее, без значение какво ще видим като реклами. Няма как да се разклати и доверието, което имаме в Парк Чан-Уук („Oldboy“, „Thirst“, „Stoker“, „Слугинята“), когото намираме за един от най-добрите режисьори, работещи в момента. Нямаме търпение да идва краят на ноември, когато ще е премиерата. Мини-сериалът е съставен от шест епизода, които ще дебютират по два на вечер в три поредни дни, като стартовата дата е 19 ноември.

плакат

Малката барабанчица“ („The Little Drummer Girl“) е финансиран от The Ink Factory с партньорството на 127 Wall и се копродуцира от BBC и AMC, които са отговорни за „The Night Manager“, отново екранизация по Льо Каре. Продуцент е Лора Хейстингс-Смит („Хауърдс Енд“, „Макбет“), а Саймън и Стивън Корнел са изпълнителни продуценти наравно с Джон льо Каре, Мона Куреши, Джо Тсаи, Артър Уанг и Уонджо Юнг.

Още веднъж, премиерата е на 19 ноември

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments