Първият пълен трейлър на „Big Game” на Ялмари Хеландер („Rare Exports: A Christmas Tale”), меко казано, не беше особено вдъхновяващ и потвърди не дотам добрите отзиви, които се чуха за филма от фестивалните му прожекции. В следствие надеждите ни за нещо непретенциозно, но забавно и с неприличен екшън, бяха попарени сериозно.

Сега получаваме нов международен UK трейлър, който определено е подобрение спрямо първия, но не чак толкова, че да успее да ни ентусиазира. Но все пак, в него има един-два добри момента и си заслужава да му хвърлите едно око.

Да, доста по-добре е от предишната реклама. Виждаме да се прокрадват и един-два потенциално забавни момента и, макар че все още изглежда като абсолютна нелепица, започваме да се съмняваме в най-първите отзиви, които твърдяха, че в него няма нищо забавно. Може би все пак ще му дадем шанс, но без да имаме каквито и да е положителни очаквания.

Вижте и два плаката.

плакат

плакат

Big Game” разказва за 13-годишния Оскари, който е започнал изпитанието си за възмъжаване, изразяващо се в оцеляване в гората чисто сам в продължение на едно денонощие. Там момчето попада на спасителната капсула на сваления „Air Force One”, в която се намира президентът на Съединените щати (Самюъл Л. Джаксън). Докато терористите, отговорни за атентата, продължават да кръстосват небесата, търсейки начин да довършат делото си, а Пентагонът безпомощно наблюдава отдалече, двамата трябва да измислят план как не само да се спасят от терористите, но и да оцелеят в тежките природни условия.

Режисьор на „Big Game” е Ялмари Хеландер („Rare Exports: A Christmas Tale”), а в ролите са Самюъл Л. Джаксън, Онни Томмила, Фелисити Хъфман, Виктор Гарбер, Тед Ливайн, Джим Броудбент, Рей Стивънсън, Мехмет Куртулус.

Финландската премиера е през март, а във Великобритания ще тръгне на 8 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *