Знаехме, че веднага след IMAX прожекциите на последните 2 епизода от 4 сезон, ще имаме възможност да видим и обещания истински трейлър на пети сезон, но първите клипове, които излязоха вчера бяха с толкова безумно качество и очевидно снимани с телефон в кината, просто не ставаха за гледане. И ние нямахме търпение да видим кадри от новия сезон (нямаме търпение и да започне), но този трейлър задължително трябва да се гледа с добро качество – НВО определено са се постарали и предлагат реклама, подходяща за IMAX екран. Вижте я.

Добрата новина е, че април месец наближава с невероятна скорост. Лошата новина е за всички тези, които наивно вярваха, че премиерата на следващата книга „The Winds of Winter” ще е тази година. Няма да го бъде и Джордж Р.Р. Мартин държи да не се връзвате на всевъзможните отброявания, за които постоянно плъзват слухове:

„Казвал съм го и преди, ще го кажа отново. Не се шегувам с новините за книгите. Знам колко хора чакат, колко отдавна чакат и колко са нетърпеливи. Още работя по „Winds”. Когато е готова, ще ви кажа, че е готова. В деня, в който я завърша. Не знам как да го кажа по-ясно.”

Тежки думи. Като утеха, може да си пуснете отново трейлъра, а след това вижте и най-новите снимки, които НВО представиха веднага след интернет премиерата на трейлъра.

Доран Мартел

Джон Сноу

Премиерата на 5-ти сезон на „Игра на тронове” е 12 април 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Е той да не е на 30 години, за къде се бави. Май няма никва идея как да завърши историята и гледа да проточва до кончината си…

  2. Тая дебела свиня Мартин почва много сериозно да ме дразни. Ебаси мързеливата гад …

  3. „Тая дебела свиня Мартин почва много сериозно да ме дразни. Ебаси мързеливата гад …“ А прочете ли страхотната „The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones (A Song of Ice and Fire)“? Или си плямпаме ей така?

  4. Той няма кой знае колко общо с въпросната книга – да, водят го main (съ)автор, но повечето труд е дело на Елио М. Гарсиа-Мл. и Линда Антънсън, а името на Мартин е най-вече за реклама.