Maggie

Доста бавно се случват нещата около зомби драмата на Хенри ХобсънMaggie”, в който Арнолд Шварценегер влиза в ролята на глава на фермерско семейство, който се грижи за дъщеря си (Абигейл Бреслин), докато тя бавно се превръща в зомби. Първо, чакахме повече от година, докато получим някакво потвърждение, че филмът не се е разпаднал след първоначалното обявяване на проекта, а после предвидената за фестивала в Торонто премиера не се състоя (филмът беше изтеглен по желание на творческия екип) и той изчезна за няколко месеца.

Сега отново имаме (леко) раздвижване, което надяваме се означава, че вече няма проблеми (ако е имало такива), готови са плановете, свързани с разпространението и маркетинга, скоро ще имаме премиерна дата и рекламите ще завалят. А самото „раздвижване” идва под формата на 14-секунден тийзър, представен от Quiet Earth. Видеото не е нищо особено, но все пак дава някаква представа какво можем да очакваме визуално и като общ тон. Вижте.

Нямаме някакви кой знае колко големи надежди за този филм, но поради някаква причина, смятаме, че този път на бат Арни може и да му се е получило – както знаете, откакто се завърна към киното след голямата пауза, през която се беше отдал на политиката, той сипе единствено разочарования. Нека обаче да изчакаме поне пълния трейлър, че като нищо още на това ниво ще лъсне някоя трагедия и дори любовта ни към зомбитата няма да е достатъчна, за да я преглътнем.

Режисьор на „Maggie” е Хенри Хобсън, който е работил по дизайна на кредитите на филми като „Ранго”, „Нещото”, „Нощта на ужасите” и „Живите мъртви”, сценарият (включен в Черния списък за 2011) е дело на Джон Скот 3, а в ролите са Арнолд Шварценегер, Абигейл Бреслин, Джоли Ричардсън, Дж. Д. Евърмор и други.

Премиерата се очаква през тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *