Крис Хемсърт

Премиерата на „Blackhat” – техно-трилъра, с който Майкъл Ман се завръща на кино-сцената след шестгодишно отсъствие, – е точно след седмица, а извън двата трейлъра, не сме виждали нищо друго като реклами, което е нетипично дори и за по-малки, или независими филми.

Ще кажете хубаво, защото аман от порочната практика с тоновете реклами, които издават всичко интересно и, общо взето, ти развалят целия филм, но не става и съвсем без реклама, особено, когато говорим за подобни скъпи високопрофилни продукции като тази, тъй като хората трябва да знаят за нея.

Явно от Universal Pictures и Legendary Pictures са на същото мнение, защото сега накуп се появяват телевизионен спот, шест клипа, един изключително любопитен и информативен поглед зад кулисите и поредица снимки. Вижте ги!

ТВ спот

Клипове

Поглед зад кулисите

Действието на „Blackhat” се развива „в света на кибер-заплахи и атаки” и следва бивш осъден „black hat” хакер (Крис Хемсуърт) и неговите американски и китайски партньори, които са по следите на престъпна кибер-мрежа от най-високо ниво, простираща се от Чикаго, през Лос Анджелис и Хонконг, до Джакарта.

Режисьор на „Blackhat” е Майкъл Ман, а в ролите са Крис Хемсуърт, Виола Дейвис, Холт МакКалани, Ричи Костър, Арчи Као, Анди Он, Крисчън Борли, Тан Уей и други.

Премиерата е 16 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Погледът зад кулисите е страхотен! Нямам търпение.

  2. SirStevancho, всички филми сме ги гледали 20на пъти, и тия дето още не са направени и тях.

  3. Голям фен съм на Майкъл Ман, но това е трагично – и като сценарий, и като игра, и като диалог. Майкъл просто е притоплил манджата от старите си филми…. имам чувството, че го е мързяло яко….

  4. Collateral, koйто смятах за най-слабият на Ман в последните 15г.. изглежда като нещо велико на фона на „Хакер“…

  5. Всичко е по-добро от „Exodus“. 🙂 🙂
    В действителност не бих могъл да кажа – и двата си имат проблемите (и двата бяха разкостени 🙂 ), но за разлика от „Изход“, „Хакер“ не ме остави безразличен. Щастлив съм да открия, че всичките критици, които следя, са му дали положителна оценка. 🙂

  6. ЯВно факторът „очаквания“ ми е изиграл лоша шега. Ако това беше първият филм на Майкъл Ман, който гледам можех и да му дам по-добра оценка…