Марк Уолбърг - Тед 2

Качествените продължения на изненадващи комедийни хитове са изключителна рядкост (честно казано, не се сещаме кога за последно сме гледали такова), затова и отношението ни към „Приятелю, Тед 2” („Ted 2”) беше доста скептично.

Поради тази причина, а и заради разочарованието ни от „пропуснатата възможност” „Който оцелее ще разказва”, въпреки че сме големи почитатели на Сет Макфарлън и на първия филм, досега не сме обръщали никакво внимание на предстоящото продължение.

С появата на първия официален трейлър обаче, отношението ни към „Приятелю, Тед 2” се промени в доста голяма степен, тъй като това, което виждаме в рекламата, ни изглежда доста забавно и в никакъв случай репетативно, каквито бяха първоначалните ни очаквания.

Шегата за Самюъл Л. Джаксън беше страхотна, но като че ли щеше да е доста по-актуално (и вероятно още по-смешно), ако се отнасяше за Морган Фриймън. Освен че напоследък той играе (използваме думата в най-общ смисъл) във всеки втори филм, се появява и в този. Няма отърване.

Трейлърът ни допадна и дори се позасмяхме с глас на един-два момента. Радва ни това, че историята не е тотално повторение на първия филм – вместо с Мила Кунис (между другото тя да не се е обидила от шегите по неин адрес в „Който оцелее ще разказва”?) героят на Уолбърг да се занимава с Аманда Сейфрид и пак да имаме темата за порастването и обвързването и бла-бла – и се фокусира повечко върху Тед. Харесва ни идеята за интеграцията му сред редиците на човечеството.

В крайна сметка не очакваме много от филма – искаме просто да се позабавляваме отново с тези герои, а от видяното смятаме, че може да ни се получи.

плакат

Режисьор на „Приятелю, Тед 2” („Ted 2”) е Сет МакФарлън, а в ролите са Марк Уолбърг, Сет Макфарлън като гласа на Тед, Аманда Сейфрид, Джесика Барт, Морган Фрийман, Сам Дж. Джоунс, Денис Хейсбърт, Лиъм Нийсън, Патрик Уорбъртън и други.

Премиерата е 26 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. По отношение на продълженията на комедии – поне според мен 22 Jump Street си беше доста добре. Още повече, че сериозно се заиграва точно с концепцията „(безкрайни) продължения на комедии“ 🙂

    Що се отнася до Ted 2 – и аз не съм с високи очаквания. Иначе идеята за игрален филм в анимационен дух е интересна. Нещо подобно в момента има в сериала Man Seeking Woman – за съжаление май прекалено напредничав дори и за американската публика. Хитър, но рейтингите ще го погребат скоро.

  2. Ted 2 ще се гледа .А ТТТ тролката в споменатият от теб сериал е уникална…особено в розово и ядяща рози:) Двойката Хитлер и китайката май наистина идва в повече някак