Малко преди Коледа видяхме първата официална снимка на Джесика Частейн от призрачния готически романс на Гийермо дел ТороCrimson Peak”, а сега е ред да хвърлим поглед и към другите актьори във филма – Том Хидълстън, който е в ролята на мистериозния джентълмен Томас Шарп, и Миа Васиковска, като главната героиня Едит Къшинг.

Покрай снимките получаваме и малко допълнителни сюжетни подробности за филма, който разказва за претърпялата семейна трагедия млада писателка Едит Къшинг (Васиковска), която се влюбва в харизматичния богаташ Томас Шарп (Хидълстън). Той я отвежда във впечатляващото си фамилно си имение (което „диша, кърви и… помни”), където тя се сблъсква с ревнивата му сестра лейди Лусил Шарп (Частейн) и се натъква на множество „skeletons in the closet”.

Том Хидълстън

Пак да кажем, къщата изглежда прекрасно и е напълно в тон с историята. Костюмите също са на висота, но ни се струва, че Хидълстън изглежда малко по-пълен с толкова катове дрехи. Друго няма смисъл да коментираме – ще изчакаме първия трейлър и тогава.

Режисьор на „Crimson Peak” е Гийермо дел Торо, а в ролите освен Том Хидълстън, Миа Васиковска и Джесика Частейн, ще видим и Чарли Хънам, Дъг Джоунс, Лесли Хоуп, Бърн Горман, Хавиер Ботет и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ибахти тъпия коментар, че Хидълстън изглеждал малко по-пълен с толкова катове дрехи… WTF? Ма вие сериозно ли?

  2. ^като навлечените Торин & компания в „Хобит“-ите, но НЕ мязат на жужета.

    А филмът дано е на ниво, че последните „ужасни“ филми са: само тъмница, гоненица, нек’ъф сбъркан американец с резачка/брадва/остриета – или някаква гнусна твар, клатеща се камера, ефектът „тишина – и изведнъж нещо ти изскача с гръм и трясък“…