Разнообразни промени настъпваха в творческия състав на биографичния филм, посветен на Стив Джобс, който ще бъде режисиран от Дани Бойл. Коментира се, че Джеф Даниелс вероятно ще изиграе президента на Apple Джон Скъли, а Майкъл Стълбарг ще бъде компютърния спец Анди Херцфелд, а преди няколко дни стана ясно, че и Кейт Уинслет е в ранен етап на преговори за присъединяване към актьорския екип, но все още няма инфо за коя роля я уговарят.

След като Джесика Частейн и Натали Портман се отказаха от участие във филма, мистър Бойл ще направи прекрасен „удар”, ако успее да си осигури Уинслет – най-вече защото тя е свръх-добра актриса, освен това е име, което допълнително ще „вдигне акциите” на звездния състав на филма. В този ред на мисли ще добавим, че още един проект с нейно участие – „The Dressmaker”, който наскоро е приключил снимачния си период.

Първата официална снимка от „The Dressmaker” ни представя Уинслет с устремен към хоризонта поглед и страхотна old-fashioned шевна машина в ръка, която (информацията е от първа ръка!) тежи доста, но явно героинята ѝ има опит в носенето.

А за какво иде реч? Една страхотно чаровна жена с увлечение по висшата мода се връща в малкото си родно градче в австралийската провинция, за да си отмъсти на онези, които са й сторили зло в миналото – ето това се нарича изчерпателна анотация! Може да се окажем свидетели и на смъртоносни модни тенденции?

Режисьор на филма е Джослин Мурхаус, която не е снимала от 1997 – „A Thousand Acres”, а през 1995 режисира „Американско сватбено одеало”. Премиерата на „The Dressmaker” в Австралия е предвидена за 1 октомври 2015. Все още не е известно дали някой ще се наеме да разпространи филма в Щатите, но ако бъде представен в Торонто, освен коментари и отзиви може да се очакват и продажби на филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ние пък си имаме Поли Генова, която участва в скат-порното Евровизия 😀