По време на турнетата на инди-рок групата „stellastarr*” нейният създател Шон Кристенсен пише и продава няколко сценария, а групата има издадени три албума; през 2011 година късометражният му филм „Brink” е в официалната селекция на фестивала в Трайбека; през 2012 година друг негов филм „Curfew” получава над 40 награди от различни международни фестивали, преди да грабне Оскар за късометражен игрален филм.

Before I Disappear” е големият режисьорски дебют на Кристенсен, като той самият е автор на сценария и изпълнява главната роля. Младата Фатима Птачек, която му партнира и в „Curfew”, отново участва в актьорския екип, за да разкажат по-подробно същата история, а към нея се присъединяват Ейми Росъм, Пол Уесли и Рон Пърлман.

Ричи е шантав и страхотно объркан нервак, на когото му се налага да се грижи за известно време за 11-годишната си племенница. Трейлърът излъчва странна искреност и при все че сюжетът може да изглежда до болка познат, много е вероятно да слушаме тепърва за този независим филм, който беше в официалната селекция на фестивала във Венеция и спечели наградата на публиката на тазгодишния SXSW. Описват го като „нестандартен и  провокативен”, които са ни любими кино епитети!

плакат

Before I Disappear” тръгва на екран на 28 ноември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *