Откакто последно сме писали за „Absolutely Anything” доста неща се промениха, но най-важното си остава – Джон Клийз, Тери Джоунс, Тери Гилиъм и Майкъл Пейлин озвучават четирима извънземни, които дават на землянин способността да прави каквото поиска, а Робин Уилямс ще чуем като гласа на кучето Денис, който е собственост на главния ни герой. Дори и да не сте чували нищо за проекта и да не сте чели предишните ни новини, вече разбирате защо очакваме филма с нетърпение.

Докато романтичната комедия (с междугалактически пропорции, според тийзър плаката най-долу) все още се подготвяше, слуховете бяха, че в главните роли ще видим Бенедикт Къмбърбач и Джема Артертън, но в крайна сметка главните актьори са Саймън Пег и Кейт Бекинсейл, което не е никак лоша замяна. Тях двамата виждаме на първите официални снимки от филма, както и кучето Денис и Тери Джоунс, режисиращ „зад кулисите”. За хората с ушите нямаме информация.

Саймън Пег

Саймън Пег и Кейр Бекинсейл

Саймън Пег

За сюжета засега знаем само най-общото „учител, който получава магически способности от група извънземни”, но Джоунс допълва: „Той може да направи всичко, но не го знае, докато негов колега не го пита „Ако можеше да направиш каквото и да е, какво би направил?” и Нийл отговаря с „Ще направя така, че извънземен кораб да се блъсне в 4В клас и да ги унищожи”. Тогава се чува експлозия в училището, те изтичват до класната стая на 4В клас, отварят вратата и на пода има огромна дупка.”

Звучи ни доста добре, но ние нямаме нужда от кой знае какво убеждаване – след като са замесени Монти Пайтън, а и Робин Уилямс, ние сме на линия дори без извънземни, странни способности и унищожен четвърти клас.

Премиерата на „Absolutely Anything” се очаква през лятото на 2015, но засега по-точна дата нямаме. Вероятно ще стане ясна при първия трейлър или истински плакат (долният очевидно е тийзър и датата е на започването на снимките).

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *