Джема Артертън и Бенедикт Къмбърбач

Не може това да не е Първа новина, или поне водеща такава! И въобще няма да обръщаме внимание на забележки, че сме се били забавили – в момента, в който се появи, тя става Първа!

Разбира се, че вече сме споделяли как свръх-любимите ни несравними „монти-пайтъновци” са решили да се съберат отново, па макар и само като гласове, и да участват в подготвяния проект „Absolutely Anything”. И към уникалната група, където се включи Робин Уилямс, сега става ясно, че още live-action участници ще бъдат Джема Артертън и Бенедикт Къмбърбач.

Режисьор на очакваната уникалност, което си е характеристика на Всеки Проект „Монти Пайтън”, е Тери Джоунс; гласови роли ще си разпределят той, Тери Гилиъм, Майкъл Пейлин и Джон Клийз, а снимките се очаква да започнат в началото на 2013 година. В центъра на сюжета е учител, който открива, че притежава свръх-естествени сили (като да отнесе/разпердушини цяла класна стая и/или да възкръсва хора), ама докато се учи как да ги ползва, се случват много недоразумения, специфично по британски.

В така поднесената информация, дори появата на Къмби бледнее пред ентусиазЪма, с който очакваме нова среща с лудетините от „Монти Пайтън”. И най-добронамерено пожелаваме успех на Артертън и Къмбърбач в уникално-предполагаемата предизвикателно-несравнима каша, в която се забъркват – да си имаш работа с майстори в този особен тип хумор никак не е шега работа, дано младите се окажат на нужната висота!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *