Warcraft филмово лого

Цяла година не сме писали нищо за подготвяната от Дънкан Джоунс доста очаквана адаптация на свръхпопулярната игра „Warcraft”, но то нямаше и нищо кой знае колко специално, което да си заслужава отразяването.

Сега обаче имаме чудесен повод отново да обърнем поглед към него, след като по време на панела на „Warcraft” на WoW конвенцията BlizzCon, бяха показани първите тийзър постери и бяха разкрити главните действащи лица и актьорите, които ще ги изпълняват, сред които са Травис Фимел, Доминик Купър, Бен Фостър, Пола Патън, Роб Казински, Даниел Уу, Кланси Браун и други.

Вижте пълния списък и официалното описание на героите (в оригинал), заедно със съответните емблеми на The Alliance и The Horde – филмът ще разказва за зараждането на конфликта между тези две фракции:

Anduin Lothar (Travis Fimmel)
The lead protagonist for the Alliance, Lothar is a war hero who has sacrificed everything to keep the people of Azeroth safe.

King Llane Wrynn (Dominic Cooper)
King Llane is the leader of the Alliance city of Stormwind and a beacon of hope to its people in a time of darkness.

Medivh (Ben Foster)
Known as ‘the Guardian,’ Medivh is a mysterious and reclusive protector who wields formidable power.

Khadgar (Ben Schnetzer)
Khadgar is a gifted young mage, embarking on a daring search for the truth.

Lady Taria (Ruth Negga)
Taria is the royal Queen of Stormwind, King Llane’s great love and most trusted counsel.

Garona (Paula Patton)
Caught between the Alliance and the Horde, Garona is a strong-willed survivor who must decide where her true loyalty lies.

Horde

Durotan (Toby Kebbel)
The lead protagonist for the Horde, Durotan is the noble Chieftain of the Frostwolf Clan, battling to save his people and his family from extinction.

 

Orgrim (Rob Kazinsky)
Orgrim is Durotan’s right hand and a brave warrior destined to wield the Doomhammer: a weapon of orc legend.

 

Blackhand (Clancy Brown)
Known as ‘The Destroyer’, Blackhand is one of orc-kind’s most fearsome and titanic warchiefs.

 

Gul’Dan (Daniel Wu)
Gul’dan is a supreme orc ruler, fueled by a dark magic that even he cannot control.

Ето и тийзър постерите:

плакат

плакат

Снимките на „Warcraft” приключиха наскоро и в момента той влиза в една изключително дълга постпродукция, която ще продължи чак до премиерата, насрочена за март 2016. Надяваме се, че през това време няма да ни държат изцяло на сухо, а ще ни разкриват повечко рекламни неща около филма, които да поддържат интереса ни.

http://www.youtube.com/watch?v=megGtqjKFK4

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. То тва не е адаптация по игра, просто допълват lore-то и с филм. Има вече книги, комиски, чудеса. И Blizzcon не е WOW конвенция, ами за всичко на Близард. Ако трябва да направя паралел с киното, Близард и те страдат от една жестока стагнация на екипите и безидейност. Явно тежка болест трови корпорациите. Всички очакваха да обяват нещо голямо, някой дори се осмеляваха да мечтаят за нещо чисто ново и граундбрейкинг. Те обявиха някаква тяхна версия на Counter Strike. Но пък се надявам и при киното да стане като в игрите, то има разни подобни проблясъци в киното, де, но нищо смазващо. При игрите започнаха все повече да се появяват инди неща (правени от сам човек в някой случаи), които смазват тотално големите риби откъм идеи, арт, че дори в някои случаи и по продажби. А игрите се правят много по-трудно от това да хванеш един Канон и да ходиш да снимаш филм с 5 човека в склад.

  2. Филма трябваше да бъде по StarCraft,просто този няма да може да се пребори с Хобита и Властелина,като фентъзи,все пак стискам палци да се получи нещо поне по средата.

  3. Почитател съм на Warcraft, но нямам високи очаквания от предстоящия филм. Просто подобни високо бюджетни проекти разочароват напоследък. Опасявам се, че пак ще направят някой филм с инфантилен сюжет и ще се заложи повече на екшъна и ефектите вместо да се напише сносен сценарий.