Трябваше доста да почакаме, за да видим пълен трейлър на така наречения „the defining chapter” от приключенията на Билбо „Хобит: Битката на петте армии” (до премиерата остава само месец, а по това време вече трябваше да сме видели поне два), но най-накрая той е факт. Вижте!

Update: Вижте и 60fps версията.

Колегите оценяват трейлъра доста по-високо от предишните реклами, но за нас единствената разлика е в епичната музика. Тя, в комбинация с масовката (знаете, имаме обещание за 45-минутен железен млат и кървав топор), успява да пробуди спомените за вълнението, което ни обземаше преди всеки нов филм от трилогията за „Властелина”, но по никакъв начин не успява да ни надъха за предстоящия завършек.

Като цяло обаче сме оптимисти – „Пушинакът на Смог” беше значително по-добър от „Неочаквано пътешествие” и ако и този филм отбележи подобен „скок”, очаква ни приятно фентъзи приключение.

В допълнение, вижте и три нови банера.

Премиерата на „Хобит: Битката на петте армии” („The Hobbit: The Battle of the Five Armies”) е 17 декември 2014.

Повече подробности за цялата трилогия „Хобит” може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Тръпна в равнодушие… а репликата на Леголас за прилепите е болезнена.

  2. Жалък опит за повторение на: It is an army bred for a single purpose: to destroy the world of men!

  3. Именно, да. С малката разлика, че онова звучи зловещо и убедително дори и сега, а това даже във фентъзи контекста си е тотално малоумно и някак деноминира предното, вместо реално да послужи като намигване/реверанс/омаж или там каквото.