Знаете, че мистър Деп си е наумил да се префасонира – ще влезе в ролята на Чарли Мордекаи, шантав анти-герой, създаден от Кирил Бонфилиоли през 80-те години на миналия век. След опита за предаване на комедийно настроение с първия трейлър преди месец-два, сега идва ред на многоцветни плакати, представящи част от героите.

плакат

Честно казано, самият Джони си изглежда както се очакваше – доста глуповато, особено с леко веселяшкия блясък в очите, които – очевидно доста „обработени” – напомнят за уникалния чар на техния маслинов цвят, с който Деп покоряваше в миналото. До известна степен може да се приеме за забавна закачката с мустачките, лепнати на кака Гуинет и Оливия Мън, но най-прекрасен, както можеше да се очаква, е Юън Макгрегър, чийто герой очевидно ще тича по петите на Мордекаи с цел разкритие на възможни мошеничества.

Може да съм мазохист, но ще дам още един шанс на Деп (не съм и подозирала, че някога ще се стигне до там – той беше толкова велик(олепен)!) – вярвах в харизмата му, факт.

Подробности за сюжета може да откриете в новините ни до момента.

Във филма, режисиран от Дейвид Кеп, участват още Гуинет Полтроу, Юън Макгрегър, Джеф Голдблум, Обри Плаза, Оливия Мън, Оливър Плат и Пол Бетани.

Премиерата на „Mortdecai” е на 23 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *