Бен Афлек и Мат Деймън

Доста се позабавихме с тази тема, но все изникваха по-неотложно-важни новини, та сега е време да обърнем внимание на дуета Мат ДеймънБен Афлек и тяхната компания Pearl Street Films, които нямат много опит във фантастиката, но са решили да работят заедно с CBS Television Studios по шпионския трилър „Incorporated” за Syfy.

Действието ще се развива „в свят, в който корпорациите ще имат неограничена власт, а историята ще разкаже за един човек и неговите усилия да се пребори със системата”. Моменталически се сещаме за два примера, като и двата (ха! съвпадение) са дело на Тери Гилиъм. Без да искаме да обидим някого, само в името на пълнотата на информацията ще сложим и заглавията – абсолютната класика класика „Бразилия” и по-новият „The Zero Theorem”. И като имаме предвид още десетки примери за филми с близки сюжети, се питаме какво точно са решили да направят по-различно двамата „братя” в бъдещата телевизионна поредица.

Дейвид и Алекс Пастор („The Last Days”) ще напишат пилотния епизод, Тед Хъмфри („The Good Wife”) ще бъде изпълнителен продуцент, заедно с Деймън, Афлек и Дженифър Тод. Ще очакваме с нетърпение подробности – искаме да видим какво ще се получи, и ако вече порасналите момчета наистина постигнат нещо оригинално, сме готови да го изгледаме от пилотния до последния епизод!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *