Стив Карел

Харесваме работата на Гор Вербински, и въпреки всеобщото недоволство по повод някои неуспешни филми, като скорошния „Самотният рейндър”, имаме вяра в неговите бъдещи проекти. А те включват все още неозаглавен параноиден трилър с участието на Стив Карел (с нетърпение очакваме да го видим във „Foxcatcher”), един хорър-трилър на име „A Cure for Wellness” и още една екшън-комедия – „Passengers”.

Според предварителните планове на New Regency, снимките на проекта с участието на Стив Карел трябва да започнат през март 2015, но все още няма никакви подробности за сюжета.

Със сценария се занимава Стив Конрад („Преследване на щастието”), който е работил с Гор Вербински по „Синоптикът” и частично поThe Secret Life of Walter Mitty”, тъй като,  както вероятно знаете, Вербински се отказа от този проект и в крайна сметка той беше реализиран от Бен Стилър.

Вербински подготвя и другите два филма под крилото на New Regency, или може би те са си го взели „на хранилка” да им спретне няколко хита?! Конрад ще бъде сценарно отговорен и за споменатата екшън-комедия „Passengers”, докато определяният като „хай-левъл” хорър ще бъде написан от Джъстин Хейти („Пътят на промените”).

Успеем ли да уловим допълнителни парченца инфо по пъзела „бъдещи творчески планове” на Вербински – ще ви ги поднесем, за да „сглобим картинката”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Стив Карел да продължава по утъпкания от Робин Уилямс и Джим Кери път (на комици в драматични роли). Ако не тая година, в близкото бъдеще „Оскар“ ще има.

    1. Абе, „Foxcatcher“ можеше да е някакво уникално изключение, ако не беше последван от изключителна роля на Карел в „The Big Short“, която в известна степен дори засенчи тази на Крисчън Бейл в същия филм. И аз смятам, че Стив Карел е супер и тепърва ще доказва това.

    2. Не съм го гледал, но ако не е комедийна ролята му, може и да е як. За мен е тотален и посредствен тъпак през повечето време, с 1-2 изклюения.

    3. Дори и да ми хареса в конкретната роля, едва ли ще си променя мнението, че е калпав и скучен комик. 🙂