Направо не е за вярване – писали сме за трейлър на „The Loft” преди две години. И филмът все още не се е появил на екран? Сещаме се за няколко причини:

1) желание да се отдалечи премиерата на римейка от годината на оригиналния филм, за да може милионите, които са го гледали в Белгия, пак да отидат на кино – неубедително!
2) стремеж да се изпипат монтажно разни детайли – да пипат-да пипат, колко да пипат, в днешно време кой си позволява дълъг постпродукционен период?
3) продуцентите са убедени, че филмът ще се провали като приходи, ала вече са вложили много и не могат току-така да го пуснат само (!) на VoD/DVD – това май звучи правдоподобно?!

Ето как изглежда новият трейлър на „The Loft

Поне са се постарали да го по-преправят. Този май повече ни харесва от гледна точка на историята – в предишния имаше разни подсказки за възможна развръзка, а това не е нещо, което обичаме да виждаме „в аванс”. Ако сте се разсеяли от френско-холандските субтитри, ето накратко каква е историята: петима съпрузи си наемат общ апартамент, в който да обладават необезпокоявани разнообразните си извънбрачни завоевания. Ала когато в балансираното уравнение се намесва смъртта с окървавен женски труп в ложето на похотта, нещата загрубяват.

В актьорския екип „проблясват” Джеймс Марсдън и Карл Ърбан, както и Матиас Схонартс – единствен поканен от режисьора Ерик Ван Лой (който сам прави римейка си) да повтори своята роля от оригиналния филм. Сред останалите актьори са Уентуърт Милър, Ерик Стоунстрийт, Рейчъл Тейлър, Рона Митра, Валери Круз, Изабел Лукас.

Иска ни се да напомним, че оригиналният белгийски трилър е супер блокбастър в родината си (с над 1 200 000 зрители) и вероятно това е една от причините Warner Bros. да побърза да заснеме този римейк през 2011. „The Loft” не успя да се появи през 2013, преминал е към Universal и са се коментирали варианти да бъде пуснат през лятото на 2014, но и това не стана. В момента очакваната дата е 23 януари 2015 – и сериозно подозираме разпространителите в опит за „присламчване” със специфичните „секс & кръв” детайли към „славата” на очакваните „Fifty Shades Of Grey”, които излизат на  екран 10-ина дни по-късно, на „празника на влюбените”.

За финал вижте и няколко снимки.

Карл Ърбан

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *