Шон Харис

С напредване на времето, очакваните новини свързани с кастинга на „Невъзможна мисия 5” започват да се трупат. Досега имахме яснота около участието на Саймън Пег и Джеръми Ренър, а наскоро разбрахме, че и Винг Реймс отново ще е част от екипа. Също така сме чували, че и Алек Болдуин и Ребека Фъргюсън ще имат поява. Това, за което не бяхме чували нищо, беше за злодея. Досега.

Стана ясно, че Paramount са предложили тази „свободна позиция” на Шон Харис („Избави ни от злото”, „Прометей”, „The Borgias”, „24 Hour Party People”). Доколкото разбираме, все още се водят преговори между Харис и студиото, но участието му общо взето беше потвърдено от режисьора Кристофър МакКуори, който написа в туитър акаунта си:

На всички, които съмнително забелват очи, докато четат новината, бихме казали: „Да, британецът е точно за тази работа.” Нали си спомняте рекламата на Jaguar и колко cool са всички „бритиш” актьори в злодейски роли?! Та хаш-тагът #GoodToBeBad съвсем си пасва и на новината за „Невъзможна мисия 5”…

Тъй като не съм фен на чичо Том, но съм почитател на поредицата, ще подмина инстинктивното желание да го „нахраня” и ще помрънкам само за повече екранно време за Ренър – момчето се справи много добре в „Мисията невъзможна: Режим Фантом”. Той разпространява и първата задкулисна снимка, на потвърдените актьори (в пълен ръст – защото и МакКуори пусна подобна, но сериозно отрязана).

Премиерата на поредната Круз-ова авантюра е предвидена за 25 декември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *