Кейти Холмс

Попаднахме на  трейлъра на „Miss Meadows”, докато бяхме на морето, но идеята нефелно изглеждащата Кейти Холмс да го раздава „vigilante” не ни се стори никак добра и набързо забравихме филма. Преди няколко дни обаче излезе новина, че Холмс възнамерява да направи режисьорския си дебют – също не особено привлекателна идея – и решихме да отбележим двете неща наведнъж с идеята, че два минуса правят плюс.

Като по-прясна новина, ще започнем с режисьорския дебют на Холмс, който ще е екранизация на романа „All We Had” на Ани Уедъруакс, разказващ за самотната майка Рита и 13-годишната ѝ дъщеря Рути, които едвам свързват двата края и в крайна сметка са изгонени от дома им. Търсейки по-добър живот, двете се оказват в малко градче, където най-накрая нещата им се подреждат. Скоро обаче късметът им отново изневерява и цената, която Рита ще плати, за ги предпази от несгодите на бедността, ще промени живота им завинаги.

С две думи, нищо интересно, но за да не вземем съвсем да травмираме феновете на бившата госпожа Круз, трябва да признаем, че все пак не разполагаме с повече подробности за сюжета и е тъпо да съдим. Пък може истинският талант на Холмс да се намира в режисирането. Или не.

А сега продължаваме с първия трейлър на „Miss Meadows” на Карън Лий Хопкинс, в който Кейти Холмс влиза в ролята на скромна учителка в малък град, която не е това, което изглежда на пръв поглед – вечер тя насилствено въдворява справедливост сред заслужаващите. Вижте.

И филмът и Холмс изглеждат нелепо, но не можем да отречем, че идеята за патрава флегматична женица, която трепе народ наляво-надясно, има известна доза очарование. По тази причина възнамеряваме да си го причиним този филм.

Освен Холмс, в „Miss Meadows” участват Джеймс Бадж Дейл, Калан Мълви, Стивън Бишъп, Тайлър Корбет и други.

Премиерата е 14 ноември. 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *