Дженифър Лопес

Признайте си, липсваше ли ви гъзягата на Дженифър Лопес? И на нас не, но това не означава, че няма да ѝ хвърлим едно око, ако случайно ни попадне пред погледа, особено ако не става дума за обичайните ѝ романтични помии, а за някое класическо трилърче, какъвто е случаят с „The Boy Next Door”.

Филмът е дело на Роб Коен и разказва историята на наскоро разведена учителка (Лопес), която завързва афера с красив млад мъж (Райън Гузман), който живее в съседната къща. Когато тя осъзнава в какво клише се е превърнала и опитва да сложи край на връзката им, нещата взимат опасен обрат.

Гледаме трейлъра и си мислим, че на учителката ни по биология в училище много леко ѝ се размина. Не че сме се доближавали до подобни взаимоотношения като тези, показани тук, но кога това е пречило на качествените психопати, които умеят да си фантазират невероятни неща на базата дори и само на една дежурна усмивка? Ама да не бръщолевим глупости, че току-виж някой ще вземе ни обади на съответните институции.

Очевидно става дума за евтино, гледано до немай къде трилърче, но все пак сме склонни да му дадем шанс заради хорър продуцента Джейсън Блум, който се е подписвал и под филми като „Беззаконие” и „Четецът”, заради Роб Коен – искаме да видим дали ще успее да излезе от нечовешката криза, в която е изпаднал (последният му гледаем филм е от преди повече от 10 години – „Трите хикса“, представете си) и, разбира се, заради задника на Лопес. Осъдете ни!

Дженифър Лопес

Още веднъж, режисьор на „The Boy Next Door” е Роб Коен, а в ролите, освен Дженифър Лопес и Райън Гузман, ще видим Кристин Ченоует, Джон Корбет, Иън Нелсън и други.

Премиерата е 23 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *