Yahoo! разпространиха първия трейлър на най-новия филм на Тим БъртънBig Eyes” и вече можем да придобием някаква представа дали ще се оправдаят надеждите ни, че отново ще видим Бъртън във формата, която познаваме от едно време, или ще станем свидетели на поредния компромис.

Big Eyes” разказва за художника Уолтър Кийн, който в средата на миналото столетие се сдобива със завидна популярност благодарение на картините си, в които всяко живо същество е изобразено с неестествено големи очи. Само че истинският автор се оказва не той, а съпругата му Маргарет.

Честно казано, не сме сигурни какво да мислим. Не изглежда съвсем типичен за Тим Бъртън, въпреки че си има от неговия стил, най-вече в цветовете – има някакво усещане за „Голяма риба”. Но в крайна сметка, не сме съвсем сигурни, че филмът ще е наистина добър и затова няма да се навиваме предварително.

Режисьор на „Big Eyes” е Тим Бъртън, а в ролите са Кристоф Валц, Ейми Адамс, Кристен Ритер, Терънс Стамп, Джейсън Шуорцман, Дани Хюстън, Джон Полито и други.

Премиерата е 25 декември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments