Escobar: Paradise Lost

Ето че не ни се наложи да чакаме чак толкова – малко по-малко от месец след като видяхме последната порция снимки от „Escobar: Paradise Lost” на Андреа Ди Стефано, по повод състоялата се през изминалия уикенд премиера на филма на фестивала в Телюрайд, най-накрая получаваме и първия пълен трейлър и можем да видим как се справя Бенисио дел Торо с ролята на легендарния наркобос Пабло Ескобар. Един не особено изненадващ спойлър – справя се повече от отлично.

Paradise Lost” е вдъхновен от реални събития и разказва за сърфист на име Ник (Джош Хъчърсън), който отива в Колумбия на гости на брат си, където се влюбва в красивата Мария (Клаудия Трайсак), която обаче се оказва племенница на прочутия кокаинов бос.

Изглежда точно така, както очаквахме и както загатваха първите ревюта – средна категория филм с отлично изпълнение от страна на Дел Торо. Слава богу, героят на Хъчърсън не е ченге, както си помислихме, гледайки досегашните снимки от филма. Вярно, че историята е истинска и вероятно щяхме да сме чули, ако е имало намесено ченге, но знае ли човек…

Режисьор на „Escobar: Paradise Lost” е Андреа Ди Стефано, а в ролите ще видим Бенисио дел Торо, Джош Хъчърсън, Клаудия Трайсак, Брейди Корбет и други.

Филмът ще бъде показан в Торонто на 11 септември, а на редовен показ и VOD ще може да бъде видян от 26 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment