Конъли

В очакване на предстоящия „Mortdecai”, където на Пол Бетани му е отредена ролята на „man servant”, ви предлагаме да видите с какво се занимава талантливият британец междувременно. В Торонто предстои премиерата на неговия дебют като сценарист и режисьор – филмът се нарича „Shelter”, а сюжетът разказва за несгодите и сивотата в живота на двама бездомници – Хана и Тахир, чиито роли са поверени на съпругата на Бетани, прекрасната Дженифър Конъли, и на Антъни Маки.

Хана е изгубила съпруга си и съдбата я среща с емигранта Тахир. И двамата живеят из улиците на Ню Йорк. Ако искат да оцелеят, ако искат да имат бъдеще – те се нуждаят един от друг. Има повече от 50 хиляди бездомни души, които живеят на улиците и в приюти в „града, който никога не спи”. Въпреки че хората ги подминават, сякаш не виждат лицата им, без да се интересуват от имената им, всеки от тях има история – и във всяка история важна роля играят загубата, любовта, надеждата, изкуплението…

Пол Бетани споделя, че историята на филма му е вдъхновена от „двойката, която живее пред моята къща”. Ще се радваме да научим подробности, при все че първите отзиви за филма не са вдъхновяващи, а по-скоро критично-аналитични. Иска ни се да видим как се е справил Бетани с амбициозната задача да напише и режисира филм, в който играе талантливата му съпруга.

Вижте снимки с превъплъщенията на актьорите, един „жарък” постер и едно кратичко интервю със семейството за vanityfair.

Дженифър Конъли

Антъни Маки

плакат

Режисьор на „Shelter” е Пол Бетани, а в ролите са Дженифър Конъли, Антъни Маки, Ейми Харгрейвс, Кевин Гийр и др.

Филмът беше показан в Торонто, а официалната премиера все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *