Като че ли сме обръщали повечко внимание на „The Equalizer” на Антоан Фукуа и Дензъл Уошингтън, отколкото – поне на пръв поглед – филмът заслужава, но истината е, че от време на време нямаме нищо против да гледаме някое непретенциозно, но добре направено филмче, в което Дензъл си е Дензъл и по своя си неповторимо чаровен начин се справя с конкретните си задачи. По тази причина продължаваме да отразяваме рекламите на „The Equalizer”, а най-новият ъпдейт включва нов трейлър, клип, три кратки видеа от типа „зад кулисите”, плакат и поредица снимки.

Дори и да не сте гледали предишните реклами на филма, едва ли нещо от по-долните видеа ще ви изненада, след като знаете, че става въпрос за екшънче с Дензъл Уошингтън, в което той изпълнява ролята на бивш командос от спец-службите, който често се възползва от смъртоносните си умения, за да помага на онеправданите. Вижте.

Трейлър

Клип
http://www.youtube.com/watch?v=LrLC6PnCssE

Зад кулисите

Няма какво да коментираме тук, затова вижте направо снимките и плаката.

Дензъл

плакат

Режисьор на „The Equalizer” е Антоан Фукуа, а в ролите са Дензъл Уошингтън, Клои Грейс Морец, Мелиса Лио, Хейли Бенет, Робърт Уолбърг, Дейвид Муние и Мартон Чокаш.

Премиерата е 26 септември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *